CANVAS VOOR OP DE BABYKAMER


Dat is stoer, een canvas van het geboortekaartje voor op de babykamer. De afbeelding wordt gedrukt op mooi en stevig canvas, dat vervolgens wordt bespannen om een houten frame. De afbeelding loopt door op de zijkant en geeft een mooie en stoere touch aan het schilderij. Het materiaal canvas leent zich het beste voor full color prenten, heb je een kaartje met witte achtergrond, dan kies je beter voor een poster.


Klik op de canvas van je keuze om te bestellen of ga direct naar de bestelpagina.

Bestel een canvas schilderij van je geboortekaartje of trouwkaart! De voorkant van jullie kaart wordt op mooi, stevig canvas gedrukt.

Canvas bestellen
Klik op de canvas van je keuze en plaats deze in je winkelmandje. Staat jouw bijpassende canvas niet online? Klik dan op het formaat van je keuze en reken deze af.

Tekst op canvas
Nadat je bestelling is voltooid stuur je Lieve Kaarten een mailtje met de tekst die je graag op jouw canvas wil hebben. Je ontvangt een digitale proef, na je goedkeuring wordt je canvas besteld.

Formaten en prijzen
20x20 cm        € 30,00
40x40 cm        € 55,00
20x30 cm        € 35,00

Bestel info
De canvas wordt bespannen om een houten frame. Zo wordt de zijkant van je canvas bij een formaat van 20x20 cm en 20x30 cm 2 cm dik en bij een formaat van 40x40cm 3 cm dik.

Onderstaande prjizen zijn inclusief BTW en verzendkosten. De levertijd is 5 werkdagen.