Goudfolie geboortekaartje bosdieren
Goudfolie geboortekaartjes
Goudfolie geboortekaartje raket giraf

Geboortekaartjes met goud-, koper-, of zilverfolie!

Nieuw bij Lieve Kaarten zijn de geboortekaartjes met goud-, koper- of zilverfolie. Met de folie breng je een extra accent aan op het geboortekaartje. Onze drukker werkt met een hele mooie machine waarmee je digitaal folie aanbrengt. Dat is een stuk sneller dan de vroegere methode met stempel en het mooie is, zonder deze stempel bepaal jij zelf wat er folie wordt op je kaartje: bijvoorbeeld de naam, hartjes of sterren. Het enige wat je hoeft te doen is alles wat je folie wilt hebben de juiste kleurcode meegeven. Meer info lees je hieronder óf ga snel aan de slag en bekijk hier alle kaartjes geschikt voor foliedruk.

 


BESTEL JOUW GEBOORTEKAARTJE MET FOLIEHOE MAAK JE EEN FOLIE GEBOORTEKAARTJE?

1. Kies een van de folie lay-out kaartjes voor foliedruk. Deze geboortekaartjes hebben de juiste prijs en papieropties en zo ziet Lieve Kaarten direct dat jullie voor de extra optie folie gaan. Let op: je kan foliedruk alleen bij deze lay-outs toepassen.

2. Je kan kiezen voor één kleur folie op de voorkant van de kaart. Geef met de juiste kleur aan waar je de folie terug wilt zien.  


Goud #CF9F24 / Koper #C17923 / Zilver #C6C6C6


3. De folie wordt alleen aan de voorkant van de kaart gedrukt, je kunt hier de naam in folie zetten maar ook kleine illustraties toevoegen en deze folie maken. Deze illustraties voeg je toe in onze editor door op de map illustraties te klikken.


Papiersoorten

Foliekaarten drukken we op de papiersoorten:


- Zijdeglans - geschikt voor kaarten met een vouw

- Zijdeglans extra dik - aan te raden voor enkele kaarten


Formaten

De formaten waarop folie kan worden gedrukt zijn:


- 13x13 cm dubbele kaart

- 10x15 cm dubbele kaart

- 10x21 cm enkele kaart

- 21x10 cm enkele kaart


Staat de kaart van jouw keuze niet op de pagina Foliekaarten of staat jouw favoriete formaat niet online? Mail dan gerust even!

HOE BESTEL JE EEN FOLIE GEBOORTEKAARTJE?

1. Bestel je een gratis proefkaartje, dan wordt deze gedrukt ZONDER folie.


Wil je een proefkaart mét folie? Tegen een meerprijs van € 7,50 kun je een proefkaart met folie aanvragen. Dit product bestel je hier.

2. Voor kaartjes met folie moet Lieve Kaarten nog extra bestandsbewerkingen doen. Kindje geboren? Bestel de geboortekaartjes met de juiste teksten. Vervolgens pakt Lieve Kaarten de order verder op en maakt deze gereed voor foliedruk. Voordat het kaartje naar de drukker gaat ontvang je nog een controlemail waarin de folieaccenten duidelijk staan. Na jullie akkoord gaat de order door naar de drukker.

3. Levertijd voor kaartjes met folie bedraagt ca 3-4 werkdagen.

Vragen? Bel of mail gerust even!