Gratis proefkaart

Jullie kaart gaat natuurlijk pas echt leven als je een proefkaart hebt gezien. Je ziet de kleuren in het echt, voelt het papier in je handen en wordt -hopelijk- helemaal blij van binnen! Bovendien is een proef ook een goed moment om de balans op te maken. Staat alle tekst goed, is het kaartje naar onze zin? Zo nee, kun je het kaartje nog (laten) aanpassen totdat dat wel het geval is. Lieve Kaarten noemt dit speelruimte en raadt iedereen aan een proefkaart te bestellen. De eerste proefkaart krijg je zelfs cadeau, gebruik kortingscode PRF01 bij je bestelling!


Wist je dat?
• Kleuren op verschillende papiersoorten anders overkomen? Lees hierover meer op de pagina Papiersoorten of neem contact op voor advies op maat.


• Al onze kaarten op 300 grams papier gedrukt worden en dat we voor enkele kaarten zelfs extra dik 350 grams papier hebben.


• Als je twijfelt over de opmaak je Lieve Kaarten altijd kunt vragen even mee te kijken en we dit zelfs kosteloos doen.


Heb je nog speciale wensen of wens je een kaartje op maat? Neem dan even contact op, we helpen je graag.Met behulp van onze editor maak je zelf eenvoudig je geboortekaartje op, maar je kunt dit natuurlijk ook laten doen. De een vindt het fijn om te spelen met teksten, lettertypes en kleuren de ander ziet er als een berg tegenop. Laat Lieve Kaarten jou dan helpen, wij hebben ervaring in het opmaken van geboortekaartjes en kunnen je snel van dienst zijn én adviseren. Bel of mail even voor een gratis advies op maat!