Verberg filters
Soort
Seizoen
Thema
Formaat
Kleuren

HIPPE GEBOORTEKAARTJES
Lieve Kaarten heeft een collectie echt hippe en trendy geboortekaartjes. Geboortekaartjes met mooie illustraties van dieren als vogels, konijntjes, hertjes en uiltjes gecombineerd met hippe achtergrondjes van stof, karton, stipjes of sterren. Of wat denk je van een mooie trendy kleur als okergeel, zacht roze of heel licht blauw?

HIPPE TREND: CONFETTI GEBOORTEKAARTJES
Geboortekaartjes Luka en Cleo (met confetti) zijn onze populairste kaartjes van dit moment. Deze hippe geboortekaartjes bestel je in verschillende formaten en kleuren. Zit jouw kleur er niet bij? Neem even contact op, een kleine aanpassing aan de kaart is namelijk gratis! Tip: stuur een kleurstaaltje op van de kinderkamer zodat we deze in het kaartje kunnen verwerken.


GRATIS PROEFKAART
Is je kaart naar wens? Vraag dan altijd even een proefkaart aan, zo zie je de kleuren in het echt en kun je het papier in je handen voelen. Met kortingscode PRF01 ontvang je de eerste proefkaart gratis.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code