Informatie

 

 

Bij Lieve Kaarten maak je eenvoudig je eigen geboortekaartje of trouwkaart op. Probeer het maar! Ga meteen aan de slag of lees eerst meer info op deze pagina.

Nog vragen? Kijk ook eens bij Veelgestelde vragen of neem even contact op.

ACCOUNT AANMAKEN
Maak een account aan, op die manier kun je de door jou opgemaakt kaart(en) opslaan en later weer bekijken en aanpassen.

KAART OPMAKEN
Kies je favoriete kaart en plaats je eigen tekst in het kaartje. Je kunt gebruik maken van de tekstvlakken die er al staan, of je maakt eenvoudig nieuwe tekstvlakken aan. Met de ruime keuze uit onze mooie lettertypes en vele kleuren, maak je je favoriete kaartje helemaal naar wens op!

AFBEELDING TOEVOEGEN
Upload eenvoudig je eigen afbeelding in je kaart. Zorg ervoor dat de foto een hoge resolutie heeft en als jpg is opgeslagen.

PROEFKAART BESTELLEN
Bestel een gratis proefkaart met kortingscode PRF01. Zo kun je onze kwaliteit kaartjes goed beoordelen, de kleuren in het echt zien en het papier in je handen voelen. De eerste proefkaart is gratis, een volgende proefkaart kost 2,50 + 0,69 verzendkosten.

KAART NAAR WENS AAN LATEN PASSEN
Wil je een bestaand kaartje naar wens aan laten passen? Of een ontwerp op maat? Ook dat kan! Wanneer je al je wensen doorgeeft, gaan we graag voor je aan de slag. Zie voor meer informatie de pagina Ontwerp op maat.

KAARTEN BESTELLEN
Is je kaart helemaal naar wens, dan kun je zelf de laatste gegevens invullen, een bestelling plaatsen en afrekenen. Komt het niet uit de kaart zelf aan te passen en te bestellen, neem dan contact op en laat Lieve Kaarten dit voor je doen.

VERZENDEN
Bij bestelling en betaling voor 12.00 uur worden de kaarten dezelfde werkdag nog gedrukt en verzonden. Je ontvangt een Track & Trace code zodat je je pakket precies kunt volgen. Je pakket wordt de volgende werkdag al bezorgd. 

Voor bestellingen op vrijdag (voor 12.00 uur) geldt dat je pakket op zaterdag wordt bezorgd.

CONTROLE KAARTEN NA ONTVANGST
Voldoen de kaarten na ontvangst niet aan de kwaliteit die je van ons gewend bent, dan horen we dit graag zo snel mogelijk. Maak altijd foto's van de kaarten zodat wij met de drukker kunnen overleggen. Bij reeds verzonden kaarten kunnen wij helaas geen klachten meer in behandeling nemen.

ENVELOPPEN
Wil je de enveloppen eerder ontvangen, dat kan! Je kunt de enveloppen los bestellen van de kaarten. Wel brengen we de extra verzendkosten a 7,50 in rekening.

FORMATEN
Meer info over formaten

PAPIERSOORTEN
Meer info over papiersoorten