Ontwerp op maat

 

Ik ben Lobke en ik ontwerp alle Lieve Kaarten. Wens je een aanpassing aan een bestaand ontwerp of een kaartje op maat? Leuk, dat kan! Bel of mail me even, dan spreken we samen al je wensen door!


In principe is alles mogelijk, hieronder een overzicht:


Onderstaande aanpassingen en nieuwe ontwerpen zijn mogelijk. Weet je niet of je aanpassing groot of klein is, mail me gerust dan kom ik met een passende offerte. Benieuwd welke ouders je voorgingen, check ook de pagina Kaarten inspiratie!


 

KLEINE AANPASSING - gratis -
Een kleine aanpassing is gratis! Denk bijvoorbeeld aan de achtergrond van kleur veranderen, een bestaande illustratie toevoegen of verwijderen.


GROTE AANPASSING - 20 euro -
Voor een grote aanpassing betaal je eenmalig een meerprijs van 20 euro. Denk hierbij aan meerdere illustraties of elementen van kleur veranderen of aanpassen.


NIEUW ONTWERP - 55 euro per uur -
Voor een nieuw ontwerp binnen een bestaand kaartje betaal je een meerprijs van 55 euro per uur. Bijvoorbeeld: een bestaand geboortekaartje is naar je zin maar je wil er graag een persoonlijke illustratie aan toevoegen.


NIEUWE KAART - 160 euro -
Laat Lieve Kaarten from scratch jullie geboortekaartje ontwerpen met daarin al jullie wensen en ideëen verwerkt!

 

LANGSKOMEN
Natuurlijk kan ik ook bij je langskomen, aan de keukentafel elkaar face-to-face spreken is nog altijd het leukst. Het eerste gesprek is gratis, voor een volgend bezoek reken ik 25 euro per uur*. De ervaring leert dat 1x langskomen voldoende is om al jullie wensen te bespreken. De rest kan telefonisch en is uiteraard altijd gratis ; )
 

* Vanaf 25 km vanuit 's-Hertogenbosch komt daar nog km vergoeding bij van € 0,40 p/km.