Ontwerp op maat

 

        


Wens je een aanpassing in een bestaand ontwerp of een illustratie op maat? Leuk, dat kan! Ik ben Lobke en ik ontwerp alle Lieve kaarten. Wat je wensen ook zijn, niets is mij te gek. Bel of mail mij even, dan spreken we samen al jullie wensen door!


Hieronder vind je een prijsoverzicht van de verschillende aanpassingen. Welke optie je ook kiest, ik doe altijd mijn uiterste best voor het mooiste resultaat! Bel of mail me gerust voor een passende offerte.


Prijsoverzicht aanpassingen

 

FORMAAT WIJZIGEN - gratis -
Het formaat van jullie favoriete kaart wijzig ik gratis. Ik plaats de kaart online zodat je deze vervolgens zelf kunt opmaken. Benieuwd naar alle formaten? Check de pagina Formaten.


KLEINE AANPASSING - gratis -
De achtergrond van kleur veranderen, een bestaande illustratie toevoegen of verwijderen, dit zijn enkele voorbeelden van kleine aanpassingen. Je kiest een element en dat pas ik helemaal gratis voor je aan!


GROTE AANPASSING - 20 euro -
Bij een grote aanpassing pas ik meerdere elementen aan. Je betaalt eenmalig 20 euro en ik maak de kaart helemaal naar jullie wensen op. Het resultaat: een super persoonlijke geboortekaart of trouwkaart.


NIEUW ONTWERP DIER - 20 euro per dier -
Je wilt het kaartje nóg persoonlijker maken en een nieuw dier toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld een huisdier zijn of een dier met voor jullie symbolische waarde. Het gaat hier om een dier dat nog niet op de site staat: wil je een dier van een ander kaartje dan valt dat veelal onder een kleine aanpassing (zie boven). Neem even contact op voor meer info.


NIEUW ONTWERP - 55 euro per uur -
Wil je graag een nieuw ontwerp van mijn hand? Leuk! Mijn uurtarief is 55 euro per uur. Je kunt ook de optie 'nieuwe kaart' kiezen dan betaal je een pakketprijs en niet per uur.


NIEUWE KAART - 185 euro -
Laat Lieve Kaarten from scratch een illustratie ontwerpen, jullie geboortekaartje of trouwkaart met al jullie wensen en ideëen daarin verwerkt. Dit is en blijft een magisch proces: luisteren naar jullie wensen, aanvoelen wat jullie willen. Ik kom met een aantal voorstellen en vandaaruit kun je kiezen en ontwikkelt het kaartje zich verder. Net zo lang totdat jullie helemaal tevreden zijn. Je betaalt eenmalig een meerprijs van 185 euro voor het ontwerp, dit is inclusief btw.


LANGSKOMEN
Natuurlijk kan ik ook bij je langskomen, aan de keukentafel elkaar face-to-face spreken is nog altijd het leukst. Het eerste gesprek is gratis, voor een volgend bezoek reken ik 25 euro per uur*. De ervaring leert dat 1x langskomen voldoende is om al jullie wensen te bespreken. De rest kan telefonisch en is uiteraard altijd gratis ; )
 

* Vanaf 25 km vanuit 's-Hertogenbosch komt daar nog km vergoeding bij van € 0,40 p/km.

 

Check de pagina Kaarten inspiratie om te zien wie je voorgingen!