Verberg filters
Soort
Seizoen
Thema
Formaat
Kleuren

KLASSIEKE GEBOORTEKAARTJES
Bij onze klassieke geboortekaartjes voeren patronen als ruitjes en stippen de boventoon. Afgemaakt met een kleine illustratie van een ooievaar, vogeltje of etiket, geldt bij deze geboortekaartjes de kracht van de eenvoud.  Ben je op zoek naar een rijkelijk geïllustreerd geboortekaartje? Kijk dan eens bij onze collectie nostalgische geboortekaartjes of stoere geboortekaartjes.

PAPIERSOORT
Kaartjes komen op iedere papiersoort anders over. De kleuren zijn net even anders, bovendien is de papiersoort bepalend voor de uitstraling van het geboortekaartje. Onze papiersoorten Oud Hollands en Structuur passen mooi bij een klassieke look en geven het geboortekaartje net dat beetje extra. Weet je niet of je dat mooi vindt? Vraag een proefkaartje aan, met code PRF01 is je eerste proef helemaal gratis!

VUL JE EIGEN TEKSTEN IN
In onze editor maak je je geboortekaartje helemaal zelf op, bovendien is dat ook nog eens super eenvoudig. Zo vul je je eigen teksten en kies je je favoriete lettertypes en kleuren.  Heb je toch nog hulp nodig of wil je dat Lieve Kaarten even meekijkt naar de opmaak? Neem dan contact op, we helpen je graag!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code