Verberg filters
Soort
Seizoen
Formaat
Kleuren

Label geboortekaartjes

Label geboortekaartjes

NIEUW IN DE COLLECTIE: LABEL GEBOORTEKAARTJES
Nieuw in de collectie zijn deze label geboortekaartjes. Vind je ze niet leuk? De kaart bestaat uit twee labels welke door een touw of splitpen aan elkaar vastzitten. Lieve Kaarten staat bekend om haar hippe geboortekaartjes met vintage touch. Het nostalgische van de labels past dan ook perfect bij de collectie geboortekaartjes.

LABEL KAARTEN BESTELLEN
Label kaartjes bestellen is net zo gemakkelijk als geboortekaartjes bestellen: je maakt zelf de tekst op en bestelt zelf je oplage of proefkaart. Let op: een touwtje of splitpen wordt niet meegeleverd. Als de kaartjes worden geleverd mag je dus nog even zelf knutselen, maar dan heb je ook wat!


NOG WENSEN?
Heb je nog persoonlijke wensen? Misschien heb je een geboortekaartje uit de vaste collectie gezien die nog niet als label kaart online staat...of wil je wat aangepast hebben in een bestaand ontwerp. Schroom niet en bel of mail even! Lobke van Lieve Kaarten helpt je graag, bovendien zijn dit soort aanpassingen helemaal gratis!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code