Verberg filters
Soort
Seizoen
Formaat
Kleuren

LIEVE GEBOORTEKAARTJES
Geboortekaartjes voor zoete jongens en lieve meisje. Deze collectie lieve geboortekaartjes kenmerkt zich door witte achtergrondjes, pasteltinten en natuurlijk lieve illustraties. Denk aan een hertje, vogeltje, vlinder of olifant. Bij een lichte achtergrond zie je extra veel van het papier, de juiste papiersoort maakt dit kaartje dan ook helemaal af! Check de pagina papiersoorten of neem contact op met Lieve Kaarten voor advies. (Doen hoor! Lieve Kaarten helpt je graag).

GRATIS AANPASSING
Een geboorte vier je maar een keer, éxtra belangrijk dus dat jullie geboortekaartje helemaal naar wens is! Een aanpassing aan het kaartje is dan ook geen probleem, misschien wil je een andere kleur achtergrond, een ander formaat? Alles kan! Een kleine aanpassing doen we zelfs gratis voor je.

Durf je het ontwerpen zelf aan? Kijk dan ook eens bij onze DIY collectie en kies zelf je illustraties, achtergronden en kleuren!

LIEVE KAARTEN OP INSTAGRAM
Lieve Kaarten post regelmatig foto's van haar geboortekaartjes op Instagram. Wil je nog inspiratie op doen, check dan eens de Lieve Kaarten pagina.
 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code