Verberg filters
Stijl
Soort
Seizoen
Thema
Formaat
Kleuren

Lieve geboortekaartjes

Vorige 1 2
Lieve geboortekaartjes

LIEVE GEBOORTEKAARTJES
Check onze lieve geboortekaartjes voor jullie zoete jongen of meisje. Geboortekaartjes in zachte kleuren met de liefste dieren als een hertje, vosje, vogeltjes, vlinders en olifantjes. Een geboorte vier je maar een keer dus vindt Lieve Kaarten het belangrijk dat jullie geboortekaartje helemaal naar wens is. Een aanpassing aan het kaartje is dan ook geen probleem, misschien wil je een andere kleur achtergrond, een ander formaat. Alles kan! Een kleine aanpassing doen we zelfs gratis voor je.

Durf je het ontwerpen zelf aan? Kijk dan ook eens bij onze DIY collectie en kies zelf je illustraties, achtergronden en kleuren!

GRATIS PROEFKAART
Ons advies: vraag altijd een proefkaart aan. Kleuren kun je namelijk pas echt beoordelen als je het kaartje in het echt ziet en het papier in je handen voelt. Wist je dat kleuren op verschillende papiersoorten net even anders overkomen. Je kunt altijd even contact opnemen voor papieradvies of andere hulp, Lieve Kaarten helpt je graag!

Met kortingscode PRF01 vraag je je eerste proefkaart gratis aan.

LIEVE KAARTEN OP INSTAGRAM
Lieve Kaarten post regelmatig foto's van haar geboortekaartjes op Instagram. Wil je nog inspiratie op doen, check dan eens de Lieve Kaarten pagina.
 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code