Verberg filters
Soort
Seizoen
Formaat
Kleuren

NOSTALGISCHE GEBOORTEKAARTJES
Bij Lieve Kaarten vind je de liefste, nostalgische geboortekaartjes. Lobke (eigenaar en ontwerpster van Lieve Kaarten) heeft een voorliefde voor oude prentenboeken, deze vintage stijl zie je dan ook terug in haar ontwerpen. Door de mix van plaatjes van vroeger en zelfgemaakte tekeningen ontstaat er een nostalgisch beeld dat toch helemaal van nu is. Liever een geboortekaartje met een stoere of klassieke twist? Kijk dan op onze pagina Stoere geboortekaartjes of Klassieke geboortekaartjes.

JE EIGEN TEKSTEN INVULLEN
Met behulp van onze editor vul je eenvoudig je eigen teksten in. Kies je favoriete lettertype en kleuren en mix en match zo je eigen kaartje. Wil je iets aan het ontwerp veranderd hebben, mail dan even. Een kleine aanpassing is namelijk helemaal gratis!


KAART OP MAAT
Liever een geboortekaartje op maat met unieke illustratie van Lobke's hand? Dat kan natuurlijk ook! Neem even contact op dan spreken we samen jullie wensen door. Kijk bij Kaarten inspiratie welke ouders je voorgingen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code