Verberg filters
Formaat
Kleuren

GEEN STRESS...BEL LOBKE
Welkom bij Lieve Kaarten en gefeliciteerd, waarschijnlijk bezoek je deze pagina omdat je gaat trouwen of een mooi jubileum in het verschiet hebt. Lieve Kaarten viert graag het leven en de liefde, alle kaarten zijn dan ook met veel aandacht en liefde ontworpen door Lobke. Lobke is behalve grafisch ontwerpster ook getrouwd. Als weddingplanner van haar eigen feest weet ze als geen ander wat er bij het organiseren van een bruiloft komt kijken.  Ze neemt je dan ook graag alle stress rondom de uitnodigingen uit handen. Dus: wens je hulp bij de opmaak, wil je een aanpassing in het ontwerp, een foto in de kaart óf een ontwerp op maat….bel Lobke!

MODERNE EN VINTAGE TROUWKAARTEN
De stijl van de Lieve trouwkaarten is een mix tussen vintage en modern. Kies je voor een witte moderne kaart maak deze dan af met een van onze speciale papiersoorten als Oud Hollands of Structuur. Liever een kleurrijke vintage kaart, kies dan de papiersoort Mat of Gloss. Vraag een gratis proefkaart aan met kortingscode PRF01 en check zo of de kaart helemaal naar wens is. Wil je alle papiersoorten zien? Vraag gratis staaltjes. Stuur Lieve Kaarten even een mail.

TROUWHUISSTIJL
Maak het feest helemaal compleet met onze bijpassende trouwhuisstijl. Behalve uitnodigingen bestel je ook menukaarten, bedankkaarten en inlegvellen. Lobke maakt graag een bijpassend ontwerp op van jullie trouwkaart, mocht deze nog niet op de site staan.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code