Canvas


Wegens zwangerschapsverlof zijn canvassen tijdelijk niet te bestellen. Deze worden opgemaakt door de Ontwerp studio en die is gesloten tot 22 november 2017. Excuus voor het ongemak. Vanaf 23 november wordt je bestelling zo snel mogelijk opgepakt. Voor bestellingen van geboortekaartjes of trouwkaarten is de webshop gewoon open! 

Bestel een canvas schilderij van je trouwkaart! De voorkant van jullie kaart wordt op stevig canvas gedrukt. Mooi als blijvende herinnering of om de feestruimte mee aan te kleden.

Canvas bestellen
Klik op de canvas van je keuze en plaats deze in je winkelmandje. Staat jouw bijpassende canvas niet online? Klik dan op het formaat van je keuze en reken deze af.

Tekst op canvas
Nadat je bestelling is voltooid stuur je Lieve Kaarten een mailtje met de tekst die je graag op jouw canvas wil hebben. Je ontvangt een digitale proef, na je goedkeuring wordt je canvas besteld.

Formaten en prijzen
20x20 cm        € 30,00
40x40 cm        € 55,00
20x30 cm        € 35,00

Bestel info
De canvas wordt bespannen om een houten frame. Zo wordt de zijkant van je canvas bij een formaat van 20x20 cm en 20x30 cm 2 cm dik en bij een formaat van 40x40cm 3 cm dik.

Onderstaande prjizen zijn inclusief BTW en verzendkosten. De levertijd is 5 werkdagen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code