Van gratis aanpassing tot trouwkaart op maat


Ik ben Lobke en ik ontwerp alle Lieve kaarten. Wens je een aanpassing aan een bestaand ontwerp of een kaart op maat? Leuk, dat kan! Bel of me mail me even, dan spreken we samen al je wensen door!


Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof, van 2 augustus t/m 22 november 2017 is de ontwerp studio gesloten. Je kunt je aanvraag in de tussentijd natuurlijk vast mailen, dan neem ik na mijn verlof zo snel mogelijk contact met je op!


Ps. Voor de rest is de webshop is tijdens mijn verlof gewoon open!


Onderstaande aanpassingen en nieuwe ontwerpen zijn mogelijk. Weet je niet of je aanpassing groot of klein is, mail me gerust dan kom ik met een passende offerte. Benieuwd wie je voorgingen? Check ook de pagina Kaarten inspiratie!


KLEINE AANPASSING - gratis -
Een kleine aanpassing is gratis! Denk bijvoorbeeld aan de achtergrond van kleur veranderen, een bestaande illustratie toevoegen of verwijderen.


GROTE AANPASSING - 20 euro -
Voor een grote aanpassing betaal je eenmalig een meerprijs van 20 euro. Denk hierbij aan meerdere illustraties of elementen van kleur veranderen of aanpassen.


NIEUW ONTWERP - 55 euro per uur -
Voor een nieuw ontwerp binnen een bestaand kaartje betaal je een meerprijs van 55 euro per uur. Bijvoorbeeld: een bestaand geboortekaartje is naar je zin maar je wil er graag een persoonlijke illustratie aan toevoegen.


NIEUWE KAART - 160 euro -
Laat Lieve Kaarten from scratch jullie trouwkaart ontwerpen met daarin al jullie wensen en ideëen verwerkt!